אורלוב 31 פתח תקווה - לפני אחרי

צפו: אורלוב 31 פתח תקווה של קטה גרופ אחרי שלב ההריסה. מה יהיה בבניין החדש?

חברת הנדל"ן, לה יש כיום תשעה פרויקטים משווקים בעיר, מעלה הילוך עם פרויקט התחדשות עירונית נוסף, לאחר שנהרס הבניין הישן והמוזנח בן ה-60 בשכונת קרול, כשבמקומו צפוי לקום בעוד כ-3-4 שנים, בניין מגורים חדש ומודרני בן 9 קומות עם 36 יחידות דיור. האטרקטיביות של הפרויקט נשענת על הלוקיישן – מרחק הליכה של דקה מתחנת הרכבת הקלה של פינסקר.

אורלוב 31 פתח תקווה הוא פרויקט פינוי-בינוי בוטיקי, שהחל לעורר עניין בקרב מחפשי דירות רבים במרכז העיר, שנחשפים אליו כשהם עוברים על הציר הראשי. העניין נובע בעיקר מהמיקום המרכזי של הפרויקט. הוא קרוב למרכז העיר והשוק, אבל מצד שני גם קרוב 5 דקות הליכה למרכז המסחרי Giss-in באם המושבות החדשה, סמוך לנווה גן צפון. לזה כמובן יש להוסיף את הצמידות של תחנת הרכבת הקלה, שנושקת לפרויקט.

צפו בהריסה: אורלוב 31 פתח תקווה (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok קטה גרופ מעלה הילוך עם פרויקט התחדשות עירוני חדש בפתח תקווה בשכונת קרול אורלוב 31 על תחנת הרכבת הקלה @רמי גרינברג @עריית_פתח_תקווה #התחדשותעירונית #פתחתקווה #שכונתקרול #קטהגרופ ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS

ההערכה היא שקטה גרופ תתחיל לשווק בקרוב את הפרויקט באופן ממוקד לאוכלוסייה של משפרי דיור, או כאלה שמחפשים דירה להשקעה. החברה מבטיחה לובי רחב ידיים וחניה תת קרקעית לכל דירה. תמהיל הדירות מבוסס שילוש של דירות בנות 3-4 חדרים, יחד עם דופלקסים של 4-6 חדרים.

ברגע שיחל השיווק, נוכל לקבל מושג על המחירים. בקטה גרופ מודעים לתחרות הגדולה בין יזמי ההתחדשות העירונית בפתח תקווה על קהל רוכשי הדירות. לכן, צפוי שהם יציעו את הדירות במחירים תחרותיים עם תנאים נוחים – כפי שהם נוהגים לעשות בפרויקטים אותם הם משווקים. קידום הפרויקט באורלוב 31 בוצע בשיתוף פעולה עם "כרמים" – המינהלת להתחדשות עירונית פתח תקווה.

המרחק בין אורלוב 31 פתח תקווה לתחנת הרכבת הקלה של פינסקר

"פרויקט אורלוב הינו משמעותי עבור העיר פתח תקווה", מסר לפתח תקווה NEWS, רון מנשרוב-מרום – ראש תחום התחדשות עירונית של קטה גרופ. "הדיירים יהנו בין היתר מדירות עם מרחב מוגן תקני ומהרכבת הקלה, שנמצאת בסמיכות אליו. הפרויקט יספק 36 דירות חדשות לשכונה. נמשיך לפעול לחדש את פתח תקווה ולספק מרחבים מוגנים עבור תושביה. אנחנו מודים לגורמים העירוניים ולדיירים שנתנו בנו אמון ובחרו בנו לבנות את הבית החדש שלהם"

רון מנשרוב - מנהלת תחום התחדשות עירונית קטה גרופ
רון מנשרוב - מנהלת תחום התחדשות עירונית קטה גרופ
הדמיות: סטודיו הקוביה

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

יו פארק 2 סגולה

גרינברג: התקבל היתר בניה לפרויקט הלוגיסטיקה "יו פארק 2" של יובלים ויוקה פארק בסגולה

לפני חצי שנה דיווחנו לכם כי שתי החברות יקימו במשותף על הקרקע פרויקט נדל"ן מניב רחב היקף, שיכלול שטחי מסחר, תעשייה ולוגיסטיקה בהיקף כולל של כ-67 אלף מ"ר ברוטו. זהו הפרויקט השני של השתיים בפתח תקווה, אחרי שהושלם "יו פארק" סגולה הסמוך, שמוכן לאכלוס, אך טרם אוכלס.

המשך קריאה »
פתח תקווה נוף

עוקפים את חיפה: כך תהפוך פתח תקווה עד 2035 לעיר השלישית בגודלה בישראל

האם בעוד עשור פתח תקווה תהיה העיר השלישית בגודלה בישראל ותדחק את חיפה למקום הרביעי? הצצה למפת הפרויקטים העתידית חושפת את מספר יחידות הדיור שאמורות להתווסף לעיר, אך לצד חזון הפיתוח המואץ של ראש העיר רמי גרינברג, תושבים רבים מביעים דאגה ממשבר תשתיות ומצפיפות בלתי נסבלת.

המשך קריאה »
הטור של אקי בן שחר

האם פ"ת תוכל להחזיק 3 מוקדי מסחר גדולים ברדיוס 200 מ"ר? (הטור של אקי בן שחר)

בעוד שנים ספורות צפוי להיפתח בצומת ז'בוטינסקי מתחם BIG FASHION פתח תקווה. קל להציג את הסיפור כקרב פשוט: הקניון הגדול ועמי ב.ס.ר סיטי צריכים להיזהר. אבל כשמניחים את המספרים זה לצד זה, מתברר שהשאלה הגדולה יותר היא לא מי ינצח, אלא איזו מפת מסחר תהיה לפתח תקווה לקראת סוף העשור.

המשך קריאה »
נכס מסחרי במטרו פארק פתח תקווה

נכס מסחרי משופץ בשטח של 87 מ"ר התפנה במתחם "מטרו פארק 456" פתח תקווה (וידאו)

המתחם במשה דיין 10/עזרא גבאי 3, שנחשב לאחד ממוקדי העסקים הצומחים בפתח תקווה, ממשיך להתאכלס. לאחרונה, התפנה במתחם נכס מסחרי ייחודי, המציע הזדמנות יוצאת דופן לבעלי עסקים קטנים ובינוניים, שמחפשים דריסת רגל במיקום אסטרטגי ומרכזי. למי זה מתאים?

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading