מובילאיי פתח תקווה ב HOPWTOWN

פרסום ראשון: 400 עובדי מובילאיי יעברו להופטאון פ”ת של שלמה נדל”ן ורוגובין

אם רציתם עוד הוכחה שפתח תקווה היא מעצמת הייטק, אז קיבלתם: מרכז הפיתוח של ענקית טכנולוגיית הראייה, יתרחב לעיר שלנו וכבר ברבעון הראשון של 2025 יתאכלס מתחם Hope Town החדש, ברחוב יגיע כפיים קריית אריה, בעובדי החברה, שיתפסו שתי קומות (פלוס) על פני 7000 מ”ר. פרטי העסקה טרם דווחו, אך היא ודאית. עובדי מובילאיי יתווספו בבניין לעובדי ECI, שכבר סגרה לפני שנה על 4 קומות. 

על פרויקט הופטאון פתח תקווה, דיווחנו לראשונה (וגם ראשונים) כבר לפני כשלוש שנים (ינואר 2022), אז אפילו לא היה במתחם שלד. רק שלט, שעורר הרבה סקרנות ודמיון. כבר אז כתבנו שהיזמיות “שלמה נדל”ן” (מקבוצת “שלמה” של הביטוח והרכב) וחברת הנדל”ן הותיקה “רוגובין” (אפרים רוגובין), שחברו יחד לפרויקט הענק הזה – בונות בעיקר על חברות גדולות, שיתפסו שטחים נרחבים בבניין המשרדים האטרקטיבי. אז היום כבר אפשר לבשר על החברה הגדולה השנייה – מובילאיי.

תמונות מפרויקט Hope Town פתח תקווה (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS) - מלפני שנה

@ptnews.tiktok

פרויקט הופטאון פתח תקווה

♬ Sunrise - Official Sound Studio

המעבר: כבר ברבעון הראשון של 2025. השכנים: אינטל

שבוע לפני פרוץ המלחמה (1 באוקטובר 2023), דיווחנו לכם, שלאחר משא ומתן ממושך, חברת הטלקום הישראלית ECI, השייכת ל-RIBBON הבינלאומית, סגרה על הסכם שכירות ענק בעלות שנתית של 16 מיליון ש”ח, על שטח של 13,000 מ”ר, הכולל ארבע קומות מתוך ה-13 של הבניין. עכשיו, בפרסום ראשון, אנחנו מדווחים כי לעובדי ECI יהיו שכנים הייטקיסטים לא פחות מהם: 400 עובדי חברת מובילאיי.

מובילאיי, שמשרדיה הראשיים נמצאים בירושלים, ועוסקת בטכנולוגיית ראייה, במיוחד עבור שוק הרכבים האוטונוביים, נמכרה, כזכור, ב-2017 לחברת אינטל העולמית, בסכום שיא של 15 מיליארד דולר. אגב, עובדי מובילאיי פתח תקווה יהיו גם שכנים של עובדי אינטל פתח תקווה, שמשרדיהם הראשיים נמצאים בבניין אינטל – כ-400 מטרים מבניין הופטאון. לפי התכנון, עובדי מובילאיי יעברו לפתח תקווה כבר ברבעון הראשון של 2025, לאחר שיסתיימו העבודות האחרונות בפרויקט.

מוביל איי פתח תקווה
HOPETOWN פתח תקווה - הרבה תקוות

2000 מ"ר מסחרי. בייקרי כבר סגר.

כעת, לאחר השלמת העסקה של מובילאיי, היזמים שלמה נדל”ן ורוגובין, יכולים להיות רגועים יותר עם סגירה של 50% אכלוס בפרויקט, שנמצא על רחוב יגיע כפיים פינת פסגות בקרית אריה. אפשר יהיה להניח כי ב-6-7 הקומות שנותרו, יתאכלסו עוד 2-3 חברות גדולות, כנראה מתחום ההייטק.

 ואם שאלתם לגבי השטח המסחרי, המכיל כ-2000 מ”ר, אז לפי הידוע, כבר נסגר הסכם שכירות עם בית קפה בייקרי בוטיקי, אבל נותר עוד מקום לעסקים כמו: אולם אירועים, מסעדה יוקרתית, פאב, חנות נוחות, סופר, חנות יין ומשקאות.

הופטאון פתח תקווה בשלבים אחרונים של בנייה

המעבר של מובילאיי לפתח תקווה, הוא בשורה טובה לעיר וראש העיר, רמי גרינברג אף כתב על כך בעמוד הפייסבוק שלו, סיפר שהוא נפגש עם נציגי החברה והודה לראש מינהלת ההייטק והעסקים, שלמה בנימין על תרומתו לקידום העסקה.

המשרדים הראשיים של מובילאיי ומרכז הפיתוח ממוקמים בירושלים, ומשרדי המכירות פרוסים ברחבי העולם – ירושלים, תל אביב, חיפה, ניו יורק, דיסלדורף בגרמניה, שנגחאי בסין וטוקיו שביפן. באוקטובר 2022 הונפקה החברה בוול סטריט לפי שווי של 16.7 מיליארד דולר. שווי השוק כיום 13.85 מיליארד דולר. סך הכל יש לחברה כ-3200 עובדים. המייסד הוא פרופסור אמנון שעשוע. 

מעניין אתכם לדעת עוד פרטים על פרויקט HOPE TOWN פתח תקווה? השאירו פרטים ונעביר את השאלה ליזמים

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

ירון מאיה מאיה יזמות ובניה

צפו: “מאיה יזמות ובניה” מכרה כבר מחצית מהדירות בפרויקט בייליס 18-20 פ”ת (וידאו)

חברת הנדל”ן הוותיקה,, המזוהה יותר מכל עם תנופת ההתחדשות העירונית בפתח תקווה, נתנה לנו הצצה לפרויקט דגל שלה בשכונת קרול. לדברי הסמנכ”ל, ירון מאיה, קצב המכירות המהיר מוכיח שוב את הביקוש הרב לדירות באזורי פריים-לוקיישן סמוך לתוואי הרכבת הקלה, במיוחד כשהן נבנות על ידי חברה שורשית ומנוסה. “אנחנו מבינים את המשמעות שבן אדם רוכש דירה”, הוא אומר.

המשך קריאה »
עמית תומא - מטרו פארק 456 פתח תקווה

80% ממתחם “מטרו פארק 456” פתח תקווה בבעלות אורן תומא כבר מאוכלס (וידאו)

המתחם, שנמצא בלב העסקי של פתח תקווה רחוב משה דיין פינת עזרא גבאי, סמוך לקניון הגדול, לב.ס.ר סיטי, לתחנת הרכבת הקלה ולמתחם BIG שייפתח ב-2029, נתן לנו הצצה לאיך בונים שילוב מנצח של משרדים מעוצבים, מסחר שוקק וניהול אישי של חברת “אורן תומא ייזום והשקעות נדל”ן”. ביקרנו אצל “צ’ויס ביטוח”, “מלכת הלב”, “ג’וי אריזות מתנות” ו”פרפקטו קליניק”.

המשך קריאה »
דירות למכירה יד2 פתח תקווה

היקרות ביותר: דירות יד 2 למכירה במעל 3 מיליון ש”ח בפתח תקווה (אפריל 26)

עם הפסקת האש והחזרה לשגרה, שוק הנדל”ן בפתח תקווה חוזר לרתוח – ובמיוחד דירות יד ראשונה באיזורי הביקוש. מבדיקה מיוחדת שערכנו במאגר הדירות המוצעות כיום למכירה בפלטפורמת יד2, מתברר כי ישנה דרישה הולכת וגוברת לנכסי פרימיום בעיר. יצאנו לבדוק: מה תקבלו אם יש לכם תקציב של למעלה מ-3 מיליון שקלים?

המשך קריאה »
איתי תירוש

קבוצת רוכשים קנתה דירות בפרויקט “בית לוז” רמת ורבר של “ארז-תירוש” ב-38 מיליון ש”ח

מהלך מסקרן ולא שגרתי בשוק הנדל”ן המקומי: משפחות ומשקיעים התאגדו ורכשו יחד 15 דירות בפרויקט ‘בית לוז’ (קדיש לוז 1-5) של חברת ארז-תירוש, הממוקם על תוואי הרכבת הקלה. איתי תירוש, ומנכ”ל משותף בחברה, מסר לפתח תקווה NEWS: “מעניקים לדיירים פינה שקטה בלב הסביבה האורבנית”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading