STAY פתח תקווה

בית קפה-מסעדה STAY (סטיי) צפוי להיפתח בחודש הבא ב-HOPETOWN קרית אריה פ”ת

לזירת בתי הקפה והמסעדות בפתח תקווה ייכנס במאי הקרוב שחקן מסקרן, שיציע אופציה קולינארית מעניינת, בעיקר (אבל לא רק) לעובדים בבניין העסקים החדש ברחוב יגיע כפיים 22, שצפוי להתחיל את האכלוס ממש בקרוב עם מאות עובדים מחברות מובילאיי ו-ריבון (ECI). בית הקפה-מסעדה שייך לשני פתח תקוואים, שראו במקום פוטנציאל מסחרי ויציעו קפה יחד עם אוכל על טהרת הבריאות והכשרות.

עד להשקה של STAY, שצפויה בחודש הבא, עוסקים בעבודות קדחתניות להכין את המקום, שנועד לשרת עשרות לקוחות בו זמנית (ללא הגשה). ב-STAY מבטיחים שתהנו לא רק מקפה משובח, אבל גם ממוצרי בייקרי, מנות צהרים של פסטות (עם חמאת פיסטוקים, למשל), סלטים (כולל סלט עוף ושווארמה), כריכי בריאות, מאפי חמאה ושקדים ועוד הרבה הפתעות. ל-STAY תהיה גם מחלקה  של אירועים ומגשי אירוח.

מיקום פרויקט HOPETOWN - הדמיה
מיקום פרויקט HOPETOWN - הדמיה

על בניין המשרדים HOPETOWN שייך לקבוצות רוגובין ושלמה נדל”ן.(כתבנו, ראשונים כמובן) כבר בינואר 2022 לפני שלוש וחצי שנים. אז היה במקום רק שלט המעיד על הפרויקט – היום השלט כבר הפך למציאות. בעוד מספר חודשים כבר ייכנסו אליו העובדים הראשונים, ביניהם מאות עובדים של חברת מובילאיי (שיעברו מירושלים) ושל חברת ריבון (ECI, לשעבר) (שיעברו מרחוב הסיבים פתח תקווה). 

בינתיים שעות הפתיחות של בית קפה STAY, יהיו עד שעות הערב (20-21)- ובהתאם לדרישה יחליטו אם להאריך אותן ואם להוסיף גם את ימי שישי. המקום יהיה סגור בשבת. כחלק מההכנות, ב-STAY מחפשים עובדים לחזק את כוח האדם, שנועד לשרת הלקוחות הרבים שצפויים להגיע אליו מדי יום – ביניהם: עובדי בריסטות, עובדי דלפק ועובדי מטבח. מי שמתעניין בעבודה ב-STAY יכול לפנות לדור בטלפון: 050-58-66-222

עוד ב-אוכל ובילויים

מבצעים ליז בייקרי פתח תקווה

מאפיית “ליז בייקרי” פתח תקווה יוצאת בסדרת מבצעים לשבת של לחמניות, חלות ועוגות

המאפייה החדשה, בעזרא גבאי 3 (מתחם מטרו פארק מול הקניון), נפתחה לפני מספר חודשים וכבר צוברת לה קהל לקוחות נאמן, בעיקר בזכות המחירים האטרקטיביים. ועכשיו במבצע, שיכול להשתלם לכם במיוחד לקראת ארוחת שבת: 10 לחמניות מסולסלות ב-13 ש”ח, 3 חלות ב-25 ש”ח ו-3 עוגות שמרים (פס) ב-100 ש”ח בלבד. במאפייה מבטיחים: כל המוצרים נאפים במקום ונמכרים בטריות המירבית.

המשך קריאה »
פודקאסט פתח תקווה NEWS - ברנרדו בלחוביץ' אופירה איברם פודקאסט פתח תקווה NEWS

ברנרדו בלחוביץ’: “השיקול לא לפתוח את “גן סיפור” פ”ת בשבת – היה כלכלי” (פודקאסט)

הבעלים של בית הקפה הכי מדובר בעיר, התארח אצל אופירה אבירם בפודקאסט פתח תקווה NEWS באולפני “ספיקרס”, לשיחה מרתקת על המקום החדש שייפתח על הפארק, שצפוי לשנות את הרגלי הבילוי של פתח תקוואים רבים. בשיחה הוא התייחס לסוגייה שבית הקפה יהיה סגור בשבת. “נהיה סגורים, אבל לצד בית הקפה, תהיה נקודה בנויה פתוח בשבת, עם פיצות, גלידה, מאפים, קינוחים – ועוד”.

המשך קריאה »

דודא גאנג וששון שאולוב יופיעו באולמי קסאנדו פתח תקווה במסיבת חנוכה לנוער

עיריית פתח תקווה ואגף הצעירים והנוער מרימים לגילאי 13-18 את החג באירוע ענק חגיגי עם שניים מהשמוץ החמים בסצנת המוזיקה הישראלית. בתוכנית: הופעות חיות של השניים יחד כיבוד חופשי ומחיר מסובסד במיוחד של 30₪ בלבד. המסיבה תתקיים בבן ציון גליס 50, במוצ”‘ש 20.12 בשעה 21:00 (פתיחת דלתות).

המשך קריאה »
בייגל קפה פתח תקווה

בייגל קפה (BAGEL CAFE) תפתח בקרוב סניף בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

רשת בתי הקפה והמאפה, שהבייגל האמריקאי הקלאסי שלה, כבש את הבטן הישראלית, תשיק את הסניף הפתח תקוואי שלה (ה-14 של הרשת) בתחילת דצמבר וכבר הציבה שלט על הדוכן שלה, שאמור להיפתח בקומת האוכל בקניון (P4). הרשת מתמחה בבייגלס אמריקאיים הנאפים במקום, המוגשים במגוון כריכים ומילויים עשירים, כמו סלמון מעושן, גבינות שמנת, סלטים ועוד, לצד שתייה חמה וקרה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading