מגדל לנדרובר-יגואר בפתח תקווה - הדמיה

אושר להפקדה: פרויקט "לנדרובר-יגואר" פתח תקווה – בניין עם 28 קומות ברח' משה דיין 6

אפשר כבר לדמיין איך מגדלי המשרדים סביב מה שהולך ומתהווה כלב העסקים הפועם של פתח תקווה, ימלאו את קו הרקיע של העיר. אחרי מגדלי ב.ס.ר. ומגדל גלובל טאווארס שכבר הוקמו, התכנון של בניין נוסף לצידם, מהעבר השני של ציר ז'בוטינסקי, עלה שלב, לאחר שהוועדה המקומית לתכנון ובניה בעירייה, אישרה את קידום הפרויקט.

לפני חמישה חודשים דיווחנו לכם לראשונה על כך שהחל תכנונו של פרויקט "לנדרובר-יגואר", ברחוב משה דיין 6, במה שפעם היה משכנה של סוכנות רכב והיום הוא מבנה אחרי הריסה. במסגרת התכנית, אמור לקום שם מגדל משרדים ענק של 28 קומות, הכולל קומות מסחר וחניון תת קרקעי, בשטח כולל של כ-5000 מ"ר, ממש סמוך לתחנת הרכבת הקלה של בילינסון (הקו האדום). 

כאמור, ממול לפרויקט כבר יש שני פרויקטים, שהסתיימה בנייתם (ב.ס.ר + גולדן) כשממערבו אמור לקום פרויקט "ביג", או בשמו האחר "מתחם קניאל", על שם המפעל הקיים במקום וצפוי להיהרס בקרוב. בציר המרובע הזה צפויים להתאכלס אלפי משרדים עם עשרות אלפי עובדים וההערכה מבוססת של יותר מ-100 אלף אנשים יבקרו בארבעת המוקדים בכל יום עסקים.

לפני 5 חודשים ביקרנו במקום והיום מצאנו אותו במצב די דומה. המבנה הישן טרם נהרס והיום בעיקר מפנים ממנו פסולת שנותרה מסוכנות הרכב, שכבר עברה ממנו מזמן. לדברי פועלים במקום, ההריסה תחל בעוד כחודש-חודשיים. מצפון אליו, כבר מתפתח באופן משמעותי פרויקט משה דיין 4 של שובל נחשון, שעתיד להתאכלס עד סוף 2022. 

מה יש היום במשה דיין 6? לחצו להגדלה

צפו בביקור במקום לפני 5 חודשים

עוד ב-נדלן

קטה גרופ מצדיעים לביטחון ורופואה בפתח תקווה

קטה גרופ מצדיעים לכוחות הביטחון והרפואה עם הנחה של עד 250 אלף ש"ח לדירה בפ"ת

חברת הנדל"ן מפתח תקווה יצאה השבוע עם קמפיין פרסום שילוט חוצות מאסיבי, בדיגיטל וחסויות בטלוויזיה, בו היא מציעה הנחה אטרקטיבית ומשמעותית של עד רבע מיליון ש"ח לדירה. המבצע תקף לכל דירה בכל אחד מהפרויקטים הפתח תקוואים של החברה, כולל דירת ארבעה חדרים בעלות של החל מ-2,390,000 ₪ בלבד, עליה משלמים רק עם 10% בחתימה והיתרה סמוך לאכלוס.

המשך קריאה »
חוות שרתים ז'בוטינסקי 94 פתח תקווה

"מד 1" חוברת לקבוצת מבנה בהקמת דאטה סנטר בפתח תקווה בעלות של 600 מיליון ש"ח

חברת מרכזי הנתונים MedOne של משפחת לבנת, שכבר מפעילה היום ארבע חוות שרתים בישראל – מצטרפת בפרויקט, הממוקם בז'בוטינסקי 94, לחברת הנדל"ן המניב ה-ותיקה. חוות השרתים, נמצאת בשלבים אחרונים לקראת ביצוע ואמורה לקום לקראת סוף 2027 והיא תיצור הספק של 18 מגה וואט, בשטח של 10,000 מ"ר.
שותפה נוספת לפרויקט היא קרן הריט האמריקאית דיגיטל ריאליטי.

המשך קריאה »
פרויקט גלובל גולד של מגדלי ישראל (הדמיה)

פרויקט הרחבת מתחם "גלובל טאוורס" של "מגדלי ישראל" ו"ס.ע.ן זהב" בדרך למימוש

חברות הנדל"ן ירחיבו את המתחם על הציר הכי מרכזי בפתח תקווה, עם עוד שני מגדלי ענק, זאת לאחר שראש העיר רמי גרינברג דיווח כי הוועדה המקומית לתכנון ובנייה אישרה את הרחבת המתחם. לפי התכנון, המגדלים ישמשו גם למגורים "ברי השגה", כש-76 מתוך 150 הדירות יהיו שייכות לעיריית פתח תקווה, שתקצה אותן להשכרה

המשך קריאה »
פנטהאוז Y-PREMIUM יעקבי יוניברסל פתח תקווה הקריה האקדמית

עסקת ענק ליעקבי יוניברסל: מכרו פנטהאוז בקריה האקדמית פתח תקווה ב-7 מיליון ש"ח

הדירה נמכרה בפרויקט Y-Premium של חברת הנדל"ן ה-ותיקה, שנמצא בחלק הצפוני של שכונת פסגת הדר (סמוך לאיזור הבילויים של רחוב שחם). היא כוללת 166 מ"ר + 70 מ"ר של מרפסת רחבה, שרואים ממנה כמעט את כל פתח תקווה. הדירה כוללת תקרות גבוהות, סלון מרווח במיוחד, מטבח פרימיום, חדרי שינה גדולים וסוויטת הורים עם חדר רחצה פרטי.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading