STAY פתח תקווה

בית קפה-מסעדה STAY (סטיי) צפוי להיפתח בחודש הבא ב-HOPETOWN קרית אריה פ”ת

לזירת בתי הקפה והמסעדות בפתח תקווה ייכנס במאי הקרוב שחקן מסקרן, שיציע אופציה קולינארית מעניינת, בעיקר (אבל לא רק) לעובדים בבניין העסקים החדש ברחוב יגיע כפיים 22, שצפוי להתחיל את האכלוס ממש בקרוב עם מאות עובדים מחברות מובילאיי ו-ריבון (ECI). בית הקפה-מסעדה שייך לשני פתח תקוואים, שראו במקום פוטנציאל מסחרי ויציעו קפה יחד עם אוכל על טהרת הבריאות והכשרות.

עד להשקה של STAY, שצפויה בחודש הבא, עוסקים בעבודות קדחתניות להכין את המקום, שנועד לשרת עשרות לקוחות בו זמנית (ללא הגשה). ב-STAY מבטיחים שתהנו לא רק מקפה משובח, אבל גם ממוצרי בייקרי, מנות צהרים של פסטות (עם חמאת פיסטוקים, למשל), סלטים (כולל סלט עוף ושווארמה), כריכי בריאות, מאפי חמאה ושקדים ועוד הרבה הפתעות. ל-STAY תהיה גם מחלקה  של אירועים ומגשי אירוח.

מיקום פרויקט HOPETOWN - הדמיה
מיקום פרויקט HOPETOWN - הדמיה

על בניין המשרדים HOPETOWN שייך לקבוצות רוגובין ושלמה נדל”ן.(כתבנו, ראשונים כמובן) כבר בינואר 2022 לפני שלוש וחצי שנים. אז היה במקום רק שלט המעיד על הפרויקט – היום השלט כבר הפך למציאות. בעוד מספר חודשים כבר ייכנסו אליו העובדים הראשונים, ביניהם מאות עובדים של חברת מובילאיי (שיעברו מירושלים) ושל חברת ריבון (ECI, לשעבר) (שיעברו מרחוב הסיבים פתח תקווה). 

בינתיים שעות הפתיחות של בית קפה STAY, יהיו עד שעות הערב (20-21)- ובהתאם לדרישה יחליטו אם להאריך אותן ואם להוסיף גם את ימי שישי. המקום יהיה סגור בשבת. כחלק מההכנות, ב-STAY מחפשים עובדים לחזק את כוח האדם, שנועד לשרת הלקוחות הרבים שצפויים להגיע אליו מדי יום – ביניהם: עובדי בריסטות, עובדי דלפק ועובדי מטבח. מי שמתעניין בעבודה ב-STAY יכול לפנות לדור בטלפון: 050-58-66-222

עוד ב-אוכל ובילויים

מור סרוסי עומר אדם

בעלי המזנון על הדחייה הכפולה של הופעת עומר אדם בפ”ת: אני כבר מופסד ב-12,000 ש”ח

לאחר שהופעתו של הזמר בוטלה בפעם השנייה, העסקים שסביב מתחם ההופעה סופגים מכה כלכלית קשה. מור סרוסי, בעלי “פודטראק הדקה ה-90” שנפתח רק לפני חצי שנה לאחר שזכה במכרז העירוני, משתף בתסכול על הפסדים של כ-12 אלף שקלים (לא כולל מה שאמור היה להרוויח מערב כזה עם 20 אלף צופים): “הושקעו שעות רבות של עבודה, תכנון והיערכות. כרגע נשארנו עם ההוצאות”.

המשך קריאה »
עומר אדם פתח תקווה

אכזבה כפולה: הופעתו של עומר אדם באצטדיון שלמה ביטוח פתח תקווה בוטלה שוב בשל איום מאיראן

ההיסטוריה חוזרת, ולצערם של 20,000 מעריצים – גם האכזבה. בפעם השנייה, ההופעה הענקית של הזמר עומר אדם באצטדיון העירוני בוטלה ברגע האחרון, בהוראת פיקוד העורף עקב התרעות ביטחוניות חמורות ואיום ממשי לירי טילים מצד איראן.

המשך קריאה »
רמזי קופה ראשית

ראמזי בא להוט סינמה פ”ת: ב-24.6 מפגש והקרנת בכורה לסרט “קופה ראשית” בעופר הקניון הגדול

האיש מאחורי הדמות האייקונית מגיע לעופר הקניון הגדול לערב חד-פעמי. בתוכנית: שיחה אישית על מאחורי הקלעים, שאלות ותשובות עם הקהל, ומיד לאחר מכן הקרנה חגיגית של הסרט החדש. כל הפרטים שאתם צריכים לדעת.

המשך קריאה »
בן צור

11 אלף ראו את בן צור מקדיש את “אבא” לעידן פוקס ז”ל באצטדיון “שלמה ביטוח” (וידאו)

הזמר הצעיר ריגש ומילא בדמעות אצטדיון שלם, כולל את אמו של החייל הפתח תקוואי, שנפל לאחרונה בלבנון. למרות העומס בכבישים בעקבות ההפגנות, האירוע התקיים בזמן וללא תקלות והיווה את הסיפתח לסדרת הופעות ענק של זמרים באצטדיון. ביום ראשון: עומר אדם

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]