אפעל 13 פתח תקווה על ציר ז'בוטינסקי צומת

בניין המשרדים אפעל 13 פתח תקווה של דמרי נפתח לשיווק: משכירים קומות שלמות

כל מי שעובר בצומת גהה בכניסה לעיר, ויש עשרות אלפים כאלה ביום, לא יכול שלא לשים לב לשלט ענקי עם מספר טלפון, המופיע על חזית הבניין, שפונה לתחילת רחוב ז’בוטינסקי. על מה שהיה פעם מוסך GMS, בנתה חברת הבנייה “דמרי בנייה וקבלנות” (לא להתבלבל עם חברת הנדל”ן י.ח. דמרי), בניין ‘בוטיקי’ בן 7 קומות על שטח כולל של 9110 מ”ר. השיווק כבר החל והבנייה צפויה להסתיים בדצמבר.

אפעל 13 הוא עוד מגדל משרדים ברחוב המסחרי-תעשייתי המערבי ביותר בקריית אריה פתח תקווה, שנמצא בתנופת בנייה משמעותית. כבר דיווחנו לכם בעבר על הפרויקטים של חברת אדגר באפעל 33 (שלב התחלת בנייה לגובה) ושל קרסו נדל”ן יחד עם גפן ביטוחים באפעל 23 (לפני בנייה). עכשיו אפשר לספר על אפעל 13, שנמצא בשלב מתקדם הרבה ביותר.

אפעל 13 פתח תקווה בלילה וביום
אפעל 13 פתח תקווה בלילה וביום

מביקור במקום עולה שהפרויקט לקראת סוף בנייתו, לאחר שכמעט כל השלד והמעטפת החיצונית הושלמה. הבניין כולל שבע קומות בעלות שטח של 1120 מ”ר על אחת – סה”כ 9110 מ”ר, שגם כוללים חנייה תת קרקעית קטנה. מה שהופך את הפרויקט לאטרקטיבי הוא המיקום הבולט שלו בצומת הכניסה לפתח תקווה, בו עוברים עשרות אלפי מכוניות ביום. שלט חברה על הבניין יכול להיות יעיל יותר מפרסומת בערוץ 12 בפריים טיים.

המיקום המרכזי מאפשר גם גישה נוחה ליציאה לכביש 4, שצפויה להשתפר בשנים הקרובות עם הרחבתו של המחלף המוביל לקריית אריה. הקירבה לתחנת שנקר (הקו האדום) של הרכבת הקלה (כ-500 מ’ בלבד, 5 דקות הליכה) ולחתנות האוטובוס הרבות הנמצאות בציר – תיתן ערך מוסף למי שיעבוד באפעל 13 ויעדיף להגיע למשרד בתחבורה ציבורית.

אפעל 13 פתח תקווה - עדיין בבניה
אפעל 13 פתח תקווה - עדיין בבניה שצפויה להסתיים בדצמבר

בדמרי מציינים כי הבניין נבנה בהתאם לדרישות בעלי מוגבולויות, תוך דגש על בניה ירוקה, מה שמקנה למשרדים חיסכון ניכר בצריכת אנרגיה ומים. בחניון צפויה להיות אפשרות לטעינה חשמלית וכן מקום חניה לדו גלגלי. על פי התכנון, באפעל 13 גם יופעל אולם ספורט ובית כנסת ויהיו פינות ישיבה מוצלות בחצר ובגג הבניין, שמקיף על הכביש הסואן של ז’בוטינסקי וצומת גהה.

אפעל 13 נמצא כרגע בשלבים אחרונים של בנייה, שאמורה להסתיים בדצמבר – ואז יוגש טופס 4. לפיכך, צפי אכלוס ראשוני יהיה בעוד כשמונה חודשים ועד אז בדמרי פועלים במישור השיווקי, לסגור עסקאות השכרה עם חברות גדולות שמחפשות לשכור קומה ומעלה במיקום אטרקטיבי. כרגע עוד לא נסגרו עסקאות, אך ידוע שדמרי נמצאים במשא ומתן רציני עם כמה גורמים.

“דמרי הנדסה וקבלנות” היא חברה ותיקה בתחום הנדל”ן, שהוקמה ב-1990, בבעלות היזם ראובן דמרי. במהלך השנים יזמה והייתה מעורבת בפרויקטים רבים של נדל”ן מסחרי.

לפני ואחרי: פעם מוסךישן והיום בניין משרדים מודרני

אפעל 13 פתח תקווה על המפה

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

עדי עראסי דירה למכירה פינסקר 73 פתח תקווה

עדי עראסי מציעה דירת 4 חדרים משופצת מהיסוד בשכונת קרול פ”ת ב-2.19 מיליון ש”ח

משווקת הנדל”ן הפתח תקוואית מציגה נכס מיוחד ברחוב פינסקר 73: דירת ארבעה חדרים מעוצבת ומאובזרת, עם רמת גימור גבוהה במיוחד, הכוללת חניה בטאבו ומפרט טכני עשיר. “זאת הזדמנות יוצאת דופן למשפחות ולזוגות צעירים המחפשים נכס איכותי בלב העיר”. סיפרה לנו בביקור שעשינו איתה בנכס. “כשנכנסים לדירה הזו, מרגישים מיד את ההשקעה בכל פרט קטן”, אומרת עראסי.

המשך קריאה »
קטה גרופ פתח תקווה

שופינג של דירות: “קטה גרופ” ו-“עופר הקניון הגדול” יארחו יריד ענקי בשישי-מוצ”ש בפ”ת

חברת הנדל”ן ששולטת בהתחדשות העירונית של פתח תקווה יחד עם המקום הכי מסחרי בעיר, יקיימו את היריד ב-16.1 (יום שישי) וב-17.1 (מוצ”ש), בהשקעה של כחצי מיליון ש”ח. מי שיגיע יכול לעשות SHOOPING ולבחור דירה בין 20 פרויקטים במחירים “חסרי תקדים”, כפי שנמסר. לדוגמא: דירת 4 חדרים במרכז העיר שעולה 2.509 מיליון ש”ח, תעלה ביריד 2.349 מיליון ש”ח – כלומר הנחה של 160 אלף ש”ח.
לראשונה אי פעם, יארח “עופר הקניון הגדול” יריד לרכישת דירות, זאת לאחר שסיקרנו בעבר כמה ירידים קודמים, כמו יריד המכוניות של 2024, אותו סיקרנו בהרחבה עם כתבת וידאו מהשטח. גם אז הוצעו מחירים מופחתים לרוכשי המכוניות – אבל כשמדובר בדירות, ההנחה כמובן הופכת לעוד יותר משמעותית. לפי הדיווח, “קטה גרופ”, יציעו ביריד עד 300 אלף הנחה לדירה, מחיר ללא הצמדה ותנאי תשלום 90/10.

המשך קריאה »
בר כוכבא סטרומה גולנדהירש

מהפך במרכז העיר? אושר תקצוב להתחדשות בר כוכבא-סטרומה-גולדנהירש פתח תקווה

אחד מהפרויקטים המדוברים בעיר, רושם התקדמות משמעותית, אחרי שרמי גרינברג, הודיע כי הרשות הממשלתית להתחדשות עירונית, אישרה את התקצוב ל”לב המושבה” במשולש הרחובות, בו קיימים כרגע מבנים ישנים ולא מטופחים משנות ה-60′ וה-70′. המתחם המדובר משתרע על פני כ- 17.5 דונם והוא ממוקם במיקום אסטרטגי, בסמוך לציר הרכבת הקלה. ראש העיר: “אישור משמעותי”.

המשך קריאה »
התחדשות עירונית פתח תקווה

תוספת של 11 אלף יח”ד: אושרה תכנית “התחדשות בניינית” של מינהלת כרמים פ”ת

המינהלת להתחדשות עירונית בעיר פרסמה היום כי התכנית “התחדשות בניינית – מיגון וחיזוק מבנים בפני רעידות אדמה”, התכנית, שאושרה למתן תוקף בוועדה המחוזית מרכז. התכנית, שנועדה להחליף את תמ”א 38 בפתח תקווה, היא פרי יוזמתם המשותפת של הרשות המקומית פתח תקווה והרשות הממשלתית להתחדשות עירונית. “מטרת התכנית היא לעודד ולקדם את התחדשות המרקמים הותיקים בעיר”, נמסר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading