צים בהרי ז'בוטינסקי 12 פתח תקווה

בדרך למימוש: "אחוזת רופין" של חג'ג'-צים בז'בוטינסקי 12 פ"ת אושרה במחוזית

מינהלת כרמים להתחדשות עירונית דיווחה על עוד שלב בפרויקט, שישנה את סקייליין המגורים של העיר עם מגדל חדשני ומודרני בן 31 קומות ו-140 יחידות דיור חדשות, שיחליפו 3 מבנים ישנים ומוזנחים משנות ה-60′, בהם 37 יחידות דיור. את הפרויקט מובילים חברת הנדל"ן הממוזגת החדשה של עדי צים והאחים חג'ג', יחד עם היזם עו"ד רמי סימני. צפי הריסה 2027. צפי תחילת אכלוס: 2031.

המתחם ממוקם במפגש הרחובות ז׳בוטינסקי (12), רופין ודוד חיון, סמוך לתחנת קרול של הקו האדום. היקף יחידות הדיור מלמד על כך, שצפויים להתגורר במגדל היוקרתי כ-500 תושבים (3 ממוצע בדירה). הפרויקט מציע הקמה של יחידות דיור חדשות, בטוחות ומרווחות, קומת מסחר פעילה ושטחים לצורכי ציבור. לאור האישור, מינהלת כרמים מתחילה להוביל את שלב הוצאת היתר הבנייה.

ז'בוטינסקי 12 (מסומן בחץ), סמוך לפרויקטים התחדשות עירונית נוספים באיזור
ז'בוטינסקי 12 (מסומן בחץ), סמוך לפרויקטים התחדשות עירונית נוספים באיזור

על הפריקט דיווחנו לראשונה (וראשונים) באוגוסט 2022, לפני שלוש וחצי שנים, אז הפרויקט היה רק על הנייר ובכלל היה שייך לחברת "צים-בהרי", לפני שהתפרקה וחג'ג' נכנסו לשותפות החדשה. עכשיו – הוא כבר בדרך הסלולה למימוש. "אנחנו נלווה את התהליך דרך תחילת העבודות בשטח ועד למעמד המרגש של מסירת המפתח לדירות החדשות", נמסר מכרמים.

אלעד חג'ג' - מנכ"ל חג'ג'-צים
אלעד חג'ג' - מנכ"ל חג'ג'-צים נדל"ן

מנכ"ל חג׳ג׳ צים נדל"ן, אלעד חג׳ג׳, מסר לפתח תקווה NEWS: "התכנית החשובה אושרה בשעה טובה. מדובר במהלך משמעותי בלב אחת השכונות הוותיקות של פתח תקווה, שיביא לחיים חדשים באזור ויחזק את המרקם הקהילתי תוך שמירה על צביון מקומי ומרחב ירוק איכותי לתושבים". למגדל המגורים אושרו 31 קומות (הגבוה בפתח תקווה) + קומת שירות. 

אלעד חג'ג' הוסיף כי חג׳ג׳ צים נדל"ן מרחיבה את פעילות ההתחדשות העירונית כחלק מאסטרטגיית הצמיחה בפרוייקטים משמעותיים וייחודיים ברחבי הארץ. "תכנית זאת מצטרפת לתוכניות נוספות שאושרו בשנה אחרונה, ולזכייתה של החברה בקפיצה הגדולה בדירוג חברות יזמיות בפינוי בינוי 2025 ע״י מרכז הנדל״ן״", מסר.

דמיינו 2030: הדמיות ז'בוטינסקי 12
דמיינו 2030: הדמיות ז'בוטינסקי 12

על הפרויקט דיווחנו לראשונה (וראשונים) באוגוסט 2022, לפני שלוש וחצי שנים, אז הפרויקט היה רק על הנייר. עכשיו – הוא כבר בדרך הסלולה למימוש. אנחנו נלווה את התהליך "דרך תחילת העבודות בשטח ועד למעמד המרגש של מסירת המפתח לדירות החדשות", נמסר מכרמים.

היזם רמי סימני מסר: "אני שמח וגאה שפרויקט "אחוזת רופין" בז'בוטינסקי 12 פתח תקווה, אושר ללא התנגדויות בועדה המחוזית וכעת עובר לשלב הוצאת ההיתר לבניה. הפרויקט שיזמנו, היה בהתחלה חזון וחלום על הנייר. אני מודה לדיירים שהאמינו בי ובחזון שלי מתחילת הדרך.

הבטחתי להם שאנחנו נקים פרויקט, שישנה את קו הרקיע של העיר – הן מבחינת התכנון האדריכלי שלו, והן מבחינת גובה הבניין, שיהיה בסטנדרטים בינלאומיים. ואכן, הצלחתי לעמוד במשימה. אני מודה לשותפים שלנו – חברת הנדל"ן "חג'ג'-צים" – שעם כניסתם לפרויקט, שידרגו באופן משמעותי את הבטחת יכולת הביצוע והאיכות האופטימלית, שנשיג לרווחת הדיירים".

עו"ד רמי סימני
עו"ד רמי סימני

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

רומן זלובינסקי

הלך לעולמו רומן זלובינסקי (48), איש הנדל"ן מפתח תקווה לאחר מאבק במחלת הסרטן

פתח תקוואים רבים נפרדו השבוע בכאב מיועץ הנדל"ן הבכיר ודמות מוכרת ואהובה בעיר, שהלך לעולמו לאחר מאבק קשה במחלת הסרטן בגיל 48. רומן פעל כיועץ נדל"ן בכיר למעלה מ-10 שנים ונחשב לאחד מאנשי המקצוע המובילים בעיר. לאורך שנות פעילותו צבר הישגים מרשימים, בהם מקום 3 ברשת Keller Williams הארצית בשנת 2019, ומקום ראשון בין הצוותים לשנת 2020.

המשך קריאה »
ראם רצון אב גד פתח תקווה

היתר בנייה ראשון לפרויקט "צלח שלום" פתח תקווה של אב-גד ובינו נדל"ן יוצא לדרך

פרויקט הפינוי-בינוי המדובר בשכונת עמישב מעלה הילוך: הפרויקט יכלול הריסת 10 מבנים ישנים ובניית 132 יחידות דיור חדשות. הדיירים צפויים לפנות את דירותיהם מיד לאחר סוכות. "אבן דרך משמעותית נוספת עבור החברה, הממחישה את היכולת שלנו לקדם במהירות וביעילות פרויקטים מורכבים של התחדשות עירונית", נמסר מאב-גד, שתשקיע בפרויקט כ-187 מיליון ש"ח.

המשך קריאה »
ליאור אליהו אבנר אליהו אלי כהן

במעמד שר הכלכלה וראש העיר: 'אבנר אליהו' חנכה משרדים בפ"ת וקיבלה טופס 4 לקיש 16

חברת הנדל"ן הפתח תקוואית ה-ותיקה חגגה את פתיחת המשרדים החדשים של הקבוצה בקומה ה-18 במגדל העסקים בזל פארק פתח תקווה (רח' בזל 10), בנוכחות רמי גרינברג, שר הכלכלה אלי כהן, אנשי החברה, ביניהם הבעלים אבנר אליהו ובנו ליאור, כדורסלן העבר של נבחרת ישראל וכיום מנהל בקבוצה. במקביל, דיווחה החברה על שלב משמעותי בפרויקט הדגל של בפתח תקווה – בקיש 16

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading