משחק הפתיחה של הפועל פ"ת: 3500 אוהדים, אלכסיס הורחק וסכנין השוותה בדקה ה-87

אכזבה באצטדיון "שלמה ביטוח" – גם מכמות האוהדים, גם מהעבירה של הבלם, ששבר את רגלו של בירם כיאל, עליה קיבל אדום כבר בדקה ה-36 וכמובן מהשער המאוחר של האורחים, שמנע מהפועל ניצחון ראשון בליגת העל לאחר כמעט 9 שנים. הקבוצה, שמכרה מספר שיא של מנויים (3800), לא הצליחה למכור כרטיסים לאוהדיה, על מנת למלא את היציע המזרחי – כפי שקיוו. 

כ-3500 אוהדי הפועל פתח תקווה הגיע הערב למשחק הפתיחה של הקבוצה בליגת העל, לאחר שהמשחק במחזור הראשון, בחוץ מול מכבי חיפה, נדחה למועד שעדיין לא ידוע. זה היה משחקה הראשון בליגת העל מאז עונת 2014/2015 ובהפועל קיוו שיגיעו בין 5000 ל-6000 אוהדים, אך אולי העובדה שמדובר היה ביריבה לא אטרקטיבית, מנעה מקהל רב יותר להגיע.

צפו באוהדי סכנין זועמים על העבירה הקשה של אלכסיס

הפועל עלתה ליתרון כבר בדקה ה-9 מרגליו של הקשר הותיק עידן ורד, לאחר קרן של רז שטיין. המשחק התנהל על מי מנוחות על תיקול מכוער של ג'ימי אלכסיס במרכז המגרש על בירם כיאל, קשר סכנין, ששבר את רגלו ומירר בבכי כשיצא באלונקה. תחילה אלכסיס קיבל צהוב, אך הוא שונה במהרה לאדום, בעקבות החלטת VAR. הקהל של סכנין זעם התיקול ומקורביו של השחקן אף התקרבו לספסל הפועל בצורה מאיימת.

כל המחצית השנייה התנהלה עם לחץ אדיר של בני סכנין, ששורת החמצות מנעה מהם להגיע לשוויון. לבסוף הוא הגיע בדקה ה-87 לאחר מבצע אישי של מוחמר בדרנה, שקבע את תוצאת הסיום 1:1. אוהדי הפועל יצאו מאוכזבים, אך יכלו להתנחם בתיקו כששני שליש משחק קבוצתם בעשרה שחקנים, בלי שחקן מרכזי שלה. אלכסיס צפוי להיות מורחק יותר ממשחק אחד – בעקבות העבירה הקשה.

אוהדי הפועל פתח תקווה מאוכזבים בסיום

זה היה משחקה הראשון של הפועל פתח תקווה, עם מדי הספונסריות החדשות "קבוצת מבנה" מקדימה ו"בראנד אספקה טכנית" מאחורה. על שלטי הלד במגרש התנוססו פרסומות של נותני חסויות נוספות של הפועל, ביניהם: תחנת לחם (שגם דאגה לקייטרינג ב-VIP), ארנקי שולה, חומוס אחדות, מוסך כחול לבן, שווארמה נדב, שדות גיטלמן – ועוד. המשחק הבא של הפועל פתח תקווה יהיה לאחר הפגרה מול מכבי נתניה בחוץ. טרם נקבע מועד למשחק הדחוי מהמחזור הראשון מול מכבי חיפה.

מכבי פתח תקווה הובילה 2:0 מול הפועל חיפה וסיימה ב-2:2

אכזבה גם אצל הירידה העירונית, שעדיין בלי ניחצחון העונה, לאחר שני משחקי תיקו בשני המחזורים הראשונים. הניחון היה קרוב מאוד היום ב"סמי עופר", לאחר שמכבי פתח תקווה הובילה 2:0 משערים של עידן טוקלומטי (דקה 7) ושל מוחמד הינדי (פנדל בדקה ה-51). אלא שהמאחרים התעשתו והחזירו עם שערים של תומר יוספי (54) וגיא מלמד (84). 

עוד ב-ספורט

בן אז'ובל מחמיץ מול הפועל חיפה פנדל נוסף

רוב אוהדי הפועל פ"ת עודדו את אז'ובל גם לאחר החמצת פנדל נוסף והדחה מהגביע (GIF)

כ-750 כחולים-לבנים, חזרו הביתה מ"סמי עופר", מאוכזבים עם הרגשה חמוצה, בעיקר בגלל שהם היו קרובים מאוד לעשות הפתעה ולהדיח את הפועל חיפה מליגת העל, במסגרת הסיבוב הראשון שלה בגביע המדינה. הפועל הובילה משער של צ'פיוקה סונגה (43). אלא שגיא מלמד השווה לחיפאים בפנדל (67) ואורן ביטון הכריע עם 3:5 מהנקודה הלבנה, אחרי 1:1 בתום 120 דקות. הפנים להפועל תל אביב ב-6.1.

המשך קריאה »
בני סכנין מכבי פתח תקווה עימותים

צפו בעימותים בין אוהדי מכבי פתח-תקוה לבני סכנין במשחק שהסתיים ב-1:1 (וידאו)

טבילת האש של תמיר לוזון כמאמן של הכחולים, הייתה באחד מהמשחקים החמים, שהתקיימו לאחרונה באצטדיון "שלמה ביטוח". למשחק הגיע קהל של כ-1200 צופים, מתוכם רק כ-1000 אוהדים מקומיים. אוהדי סכנין ביציע המזרחי כמעט פרצו לדשא לאחר כרטיס אדום גבולי, גלבוב התעמת עם אוהד סכנין וקרא לו לסגור עניינים בחוץ, אבו ניל התגרה באוהדי מכבי, שנהמו וירקו לעבר קהדג'ו.

המשך קריאה »
תמיר לוזון וטל בן חיים במסיבת העיתונאים היום

צפו בלוזון במס' עיתונאים ראשונה: "הייתי מתמנה אם השם שלי היה אחר? לא מתעסק בזה"

מאמן מכבי פתח-תקוה החדש ערך היום (13.12) בצהרים את מסיבת העיתונאים הראשונה שלו כמאמן (הזמני?) של הקבוצה הבוגרת, לאחר פיטוריו של דן רומן. לוזון התייחס כמובן לקשר המשפחתי, אבל מבחינתו זה רק רעשי רקע והוא רואה לנגד עיניו רק ניצחון מחר מול בני סכנין מחר (14.12, 18:00) בעוד משחק גורלי של שבת בצהרים. ואם שאלתם מה עם הפועל? אז הספינה ממשיכה לשקוע עם הפסד 0:2 בחוץ לכפר שלם.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading