קטה גרופ - פרויקט קטה IDOL איידול פתח תקווה פסגת הדר

“קטה גרופ” יוצאת במבצע מכירות מיוחד ובלעדי לרוכשי דירות בפתח תקווה

במסגרת מבצע KATA DAYS (עד ה-2.3), קבעה חברת הנדל”ן מפתח תקווה מחיר מבצע התחלתי של 1.95 מיליון ש”ח לדירת שלושה חדרים, זאת בנוסף להטבות, ששווין הכולל עשרות אלפי שקלים: חבילת עיצוב פנים ללא עלות, מימון בהוצאות עורך הדין, שינויי דיירים וחיבורי חשמל ומים ללא עלות. “אנו מתרגשים לראות את הבחירה של תושבי העיר בנו ומודים להם על האמון”, מסרו בחברה.

“קטה גרופ, שהחלה את דרכה בפתח תקווה, כבר הקימה ואכלסה למעלה מ-1,000 יחידות דיור בעיר, ויוזמת ומשווקת היום 300 דירות ב24 פרויקטים יזמיים והתחדשות עירונית”, אמר עוז קטה, משנה למנכ”ל קטה גרופ. “פתח תקווה עברה תהליך התפתחות מרשים בשנים האחרונות, הכולל את הקמתן של שכונות גדולות ושדרוג משמעותי בתשתיות העיר, מה שתרם להעלאת ערך הנכסים באזור”.

עוז קטה - קטה גרופ

קטה גרופ (KATA GROUP) עוסקת בייזום וביצוע פרויקטי מגורים ונדל”ן מניב מרכז הארץ. החברה נוסדה על ידי גיל קטה לפני כעשרים שנה ומנוהלת על ידו יחד עם ילדיו ואישתו. לחברה צבר של כ-6,000 יחידות דיור בשלבים שונים של תכנון וביצוע בעיר בפתח תקווה, אבל לאחרונה גם בתל אביב והרצליה. סך הנכסים של החברה נאמד ביותר ממיליארד שקל וצפי ההכנסות מפרויקטים לשנה הקרובה מוערך בכ-2 מליארד שקל.

הפרויקטים של קטה גרופ עליהם דיווחנו בשנה האחרונה
שלט החוצות המבשר על המבצע של קטה בדרך רבין
שלט החוצות המבשר על המבצע של קטה בדרך רבין

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

רמי גרינברג מדבר נגד שכונת האצטדיון

פרויקט “שכונת האצטדיון” בפתח תקווה לפני הכרעה. העירייה: “לא תומכים. זה נכפה עלינו”

האם במקום “שער לעיר” נקבל פקקים? הוועדה למתחמים מועדפים לדיור (ותמ”ל) תדון ביום שלישי הבא (26.5) בתוכנית הענק להקמת רובע חדש צפונית לדרך אם המושבות. בעוד שפקידי התכנון מפזרים הבטחות על “עירוניות אינטנסיבית” ו”עורקים ירוקים”, גרינברג הביע התנגדות לתכנית כבר לפני שנה, אך נראה ששום דבר לא יעצור את השכונה החדשה, שתוקם עד 2035 עם 3900 יח”ד.

המשך קריאה »
קטה גרופ פתח תקווה ימנו זלקה

״תהנו מהחיים ואל תשכחו לחייך״: קטה גרופ עם מיזם להנצחת ימנו בנימין זלקה ז”ל ברחבי פ”ת

חברת הנדל”ו הפתח תקוואית שמפעילה כ-20 פרויקטים בעיר החליטה להפוך את הכאב לעשייה. תמונותיו של בנימין ז”ל, שנרצח על ידי נערים בערב יום העצמאות האחרון מחוץ לסניף פיצה האט בכפר גנים, נתלו על גדרות אתרי הבנייה, והעובדים זכו לחלוקת פיצות מרגשת מהמקום בו עבד, במטרה להפיץ מסר של סובלנות וקריאה ברורה: די לאלימות.

המשך קריאה »
מתחם "שער סירקין" פתח תקווה

סערת “תמורות אפס” באלתרמן פ”ת: “הבניינים קורסים, אם ייקחו לנו חדר – לא נחתום” (וידאו)

פרויקט הפינוי-בינוי הענק “שער סירקין” (חלק מתוכנית מטרו מזרח) של קבוצת R.M.A (רם-מוגרבי-ארדיטי) ויזמיות נוספות, נמצא בלב מאבק יצרי. בעוד היזמים טוענים לחוסר כדאיות כלכלית עקב תחשיבי הוותמ”ל, התושבים מגלים כי התמורה שהובטחה להם נמחקה לחלוטין. בעיריית פתח תקווה לא מתרגשים: “גם קבלת דירה חדשה עם ממ”ד וחניה בשטח דומה – היא תמורה”. התושבים קוראים לראש העיר רמי גרינברג להתערב.

המשך קריאה »
10 פרויקטים מבצע דירות חדשות בפתח תקווה

הזדמנות לדירה של פעם בחיים? 10 פרויקטים חדשים בפתח תקווה שמוצעים עכשיו במבצע

עם שוך רוחות המלחמה, שוק הנדל”ן בפתח תקווה ממשיך לרתוח. בעיר, שהפכה בשנים האחרונות לאחת המבוקשות באזור המרכז עם תנופת התחדשות עירונית ובנייה חדשה, יש תחרות עצומה על רוכשי הדירות, שמקבלת ביטוי במבצעים מיוחדים לדירות חדשות, כפי שעולה מבדיקה בפלטפורמת “יד1” (מבית יד2).

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]